dissabte, 28 de maig del 2011

Queixa de la Lali

Benvolguda Sra Khalina,

Si us plau escrigui d'una vegada perquè estic cansada d'esperar congelada al sofà de casa. M'està agafant tortículis! A sobre vostè no té cor. M'ha deixat al sofà quasi incomunicada del món real veient Tele 5. La tele s'obre i apaga quan li sembla, però sempre a Tele 5.Estic coneguent històries de gent que no coneixia ni m'interessen... La meva ment s'ha adormit. No puc recordar al passat, se m'han esborrat els records. Vostè, Sra Khalina em va crear, em va donar una història, uns sentiments viscuts, una manera de pensar... i ara em deixa penjada sense saber qui sóc veient la denigració de la societat. Sempre els mateixos participants a diferents programes. I sí fan telediaris, però sempre amb un tint dramàtic -fatalista.

Sra Khalina sé que va atrafegada per feina, estudis, nous projectes, però jo també sóc un projecte seu. Tinc dret a no ser abandonada. Torni'm a la vida, o almenys, si haig d'esperar-me, tanqui'm Tele 5!

No sé ben bé on visc. Crec que a Barcelona, però no puc recordar el carrer. Sembla que hi ha organitzada una de grossa fora. De nit la gent fa repicar cassoles. Aquest matí m'han fet esgarrifar els crits que sentia. I jo immòbil al sofà, impotent, els ulls plens de llàgrimes. No sé qui sóc, sóc només una ficció? I aquest món, pot ser que sigui real? Estic immòbil perquè vostè Sra Khalina no em deixa moure. Però i la resta de la societat? Alguns s'indignen, però d'altres prefereixen seure còmodes al sofà i viure una vida congelats per decisió pròpia. Potser quan es vulguin moure ja no podran

12 comentaris:

Garbí24 ha dit...

crec que l'hi hauries de fer cas, dintre del que es pugui. Però per favor tanca tele5

Nameit ha dit...

Té raó, al menys deixa-la fer un parell d'escenes per "desengrassar"...

fra miquel ha dit...

En primer lloc celebro que tinguis feina. Es bona cosa amb els temps que corren No?
I entenc que hagis abandonat una mica la Lali. Jo també et demanaria que li treguis Tele 5 del davant. Com a mínim deixa la veure altres canals!
;o)
petons

RaT ha dit...

Mira que m'agrada com i què escrius... però pobreta, almenys posa-li la teletré!!! muaaaaa

Emily ha dit...

La Lali té pinta de tenir paciència :)
De totes formes, a tu se't perdona tot :)

el paseante ha dit...

La pobra Lali es va perdre la final de la Champions. Ets dolentota, eh? :-)

òscar ha dit...

Deixar algú veient només Tele 5 pot ser motiu d'investigació per part d'algun organisme internacional amb competències (n'hi ha tants que no sé pas quin ho faria!).

I la condemna, de les més dures: acompanyar a la Lali davant de la cadena groga.

RaT ha dit...

Lali?? Lali???!!!! on ets???

El veí de dalt ha dit...

No sé que li veieu de dolent a Tele 5. Surten tots els amics del Paseante a estirar-se dels cabells cada dia i treure's els drapets. Molt edificant. Jo no me la perdo mai.

khalina ha dit...

Uiii, perdoneu, però pensava que havia contestat els primers comentaris. Es una pena però feia molt que no passava per aquí, ni per les vostres cases. Estic bastant enfeinada fins l'agost. Però tranquils, fa temps que la Lali no ha d'escoltar Tele 5. I quan pugui seguiré escrivint sobre ella o el que sigui.

MOlts petonets

Anònim ha dit...

zapraszam na mojego bloga o moim życiu jestem scene/emo dziewczyną ,która bloga traktuje jako pamiętnik ... można dodawać do obserwujących zapraszam

www.scenecoreq.blogspot.com
www.scenecoreq.blogspot.com

khalina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.