dimarts, 6 de gener del 2009

Regal pel meu blocaire invisible




Ja fa un temps que seguia el teu blog, però no havia llegit els teus inicis blocaires. Així em vaig situar al 22 de maig de 2007 i vaig anar llegint els teus posts.




Vaig descobrir que t' agraden molt els rams de flors. Deies que només t' havien regalat dos a la vida. I al cap de res, vas penjar una foto amb un tercer ram que t' havien regalat acompanyat d'una preciosa nota. Com que d'això ja fa un temps, jo te'n regalaré un altre.

Però aquest no serà el meu únic regal. Seria massa fàcil.I he anat pensant. Podia regalar-te la foto d'un polo de color rosa, que sé que t'agraden. O enllaçar-te algun video del youtube de l'òpera Il trovatore, perquè m'havies dit que t'agradaria anar-la a veure al Kursaal de Manresa. Durant alguns dies vaig pensar en transformar la història de Il trovatore, l'adaptaria i tu series al Comte Luna o Manrico. I Leonora, Azucena, Fernando... podrien ser altres blocaires. Però no, no em convencia.
I si pugués regalar-te una entrada pel concert d'any nou 2010? En els primers posts del 2008 i del 2009 en parles. Així sentiries la marxa Radetzky en directe. Però clar, no pot ser.
Vaig anar llegint posts i veient fotos teves : estenent la roba, cuinant, banyant-te al riu Matarranya, a la fira de l'aixada dos anys, a la dutxa amb cortina, amb pilotes... de colors. He vist la foto de la teva bossa, i del bar La catalana on vas a fer el cafè.
Has rebuts tants premis de blocaires i ets tan comentat. I no m'estranya. Va ser tan bonic el muntatge del post nº 200. T'has guanyat un lloc dins d'aquest món.
Llegint memes que vas penjar vaig anar sabent més coses de tu. Medeixes 1,84 metres, t'agraden els teus llavis, ets social amb tendència de líder, vas néixer a casa teva una nit de Nadal, vas estudiar als claretians i els dimecres anaves d'excursió. Vius a una plaça amb moltes veïnes. Llegeixen el teu blog? Portaves en el 2007 la colònia Boston, t'agrada llegir la premsa, ets tímid, però per timidesa no deixaràs de fer res. Ni deixar de descordar sostenidors, tot i que ho trobis complicat de vegades. Les pinzellades d'erotisme són arreu del teu blog. Vas fer aquell especial 6969. Potser t' havia de fer un post eròtic de regal... La Charo López i la Penélope Cruz, què tal? La platja del Torn o una habitació plena de miralls? Roba interior negra o blanca?
Ets molt puntual i confiat, també romàntic. Un conyàs quan estàs malalt. Clar que això tothom. No t'agradaria viure a l'estranger, prefereixes tenir ben a prop el Parc de l'Agulla de Manresa. Ara sé que toques la guitarra. La teva primera cançó "Romance anónimo". I també sé que el teu primer ball va ser amb l'Astrid quan tenies 14 anys. Coincidim en que tots dos hem fet teatre. I tu també cantes. Vaig poder-te escoltant interpretant "la cabra". Potser m'agradaria més sentir la cançó que vas gravar amb en Pere Tapies. I ara vas al curs d'escriptura sensual. Home polifacètic guanyador d'un concurs de cuina mmmm Ens hauràs de deixar tastar aquest mató amb maduixes i melmelada de panses a tots els blocaires. I el bacallà a la llauna. O el pastís de formatge. Hi posarem cava.
He llegit alguns records teus tristos com el de la teva amiga Isabel. M'ha agradat com vas defendre l'entrada del teu amic Pedro en aquell bar. Es bonic el teu record per la Quica, i interessant la menció de sor Lucía. Vaig infiltrar-me en la teva revetlla amb la Joana, i en el viatge a Roma amb la cafeambllet. Suposo que no us importaria. Oh! Pequeño mundo va ser el primer llibre que vas rebre com a regal de Sant Jordi. La teva tieta Maria, ais quina dona!
Portes vint-i-vuit anys a la feina i fa deu anys estaves en el món sindical molt implicat. Una possible altra coincidència. T'agrada la poesia, en especial Neruda i Lorca. També la novel·la històrica. I vas plorar amb "Love story". Jo també...
He anat coneixent més coses de tu, i cada cop em costava més decidir-me per un regal que t'agradés, tot i que sé que ets una persona generosa, i que t'agrada rebre i donar regals. I finalment m'he decidit per un video. Però no podia penjar-lo al blog. I he decidit penjar-lo al facebook. Sé que tu tens facebook, també allà t'he espiat. Es el normal en blocaires invisibles.
M'he creat un personatge a facebook "khalina blocaire". I allà he penjat el teu video. Hi pot accedir tothom que estigui registrat a facebook. Aquí et deixo l'enllaç. No ha quedat perfecte degut als medis, però l'he fet amb molta il·lusió.
Aquí podeu entrar directament al video sense necessitat de facebook (dominant les tecnologies)
I ell és el receptor del regal
I jo també he rebut un molt bon regal de la Menxu. Moltes gràcies maca!

7 comentaris:

khalina ha dit...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1010773027720

Aquest és l'enllaç directe

Striper ha dit...

Les meves i molt sinceres i emocianades gracies per aquest magnific regal. Una abraçada i un peto ben forts.

alatrencada ha dit...

Ei Khalina! Quina veu més estranya no et reconec... És xulo el regal!

Joana ha dit...

Ben currat Khalina i a l'Striper li ha agradat ;)
Espero que hagis tingut un dia de Reis màgic!

Eli ha dit...

Carai, quina currada!!!
Molt bonic!!!
;-D

el paseante ha dit...

Has fet un bon resum del blog del teu amic invisible. I deunidó els regals. L'any vinent vull ocupar el seu lloc :-)

khalina ha dit...

Gràcies a tu Striper. M'ha agradat anar llegint el passat del teu blog.

Gràcies alatrencada. Creus que m'ha canviat la veu? O és culpa d'aquesta minicàmera?

Gràcies Joana. va ser maco el dia de reis.

Gràcies Eli. Tots ens ho hem currat.

Ja m'agradaria ser la teva blocaire invisible, Paseante. L'any vinent has d'apuntar-t'hi. A mi m'ha agradat fer-ho, i també ha estat la sort d'estar en vacances.