dissabte, 19 de juny del 2010

A mi què m'expliques?

No m'he tornat contestona, no. I ell tampoc. Només explica contes diferents. No sentirem la Caputxeta ni la Ventafocs. Una mica contes de tota mena.



Jo encara no hi he anat per motius d'agenda, però diuen que està molt bé, i m'ho crec. Tot i que al juliol , ho comprovaré.  I de passada tornaré al Llantiol que fa molt que no hi vaig. Per motius aliens a la companyia s'anul·len les funcions del 26 de juny i el 17 de juliol.

Dissabtes de juny i juliol a les 18.30 al carrer Riereta, 7 de Barcelona.

Flyer

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Ja explicaràs el resultat.....

fra miquel ha dit...

Fa un parell d'anys vaig descobrir el mon dels contes per adults i els "cuentistes" o conta contes. Hi ha molts llocs a Barcelona on s'expliquen contes de tota mena.En aquest blog:
http://cristina-salvador.blogspot.com/
pots seguir les actuacions dels conta contes a diferents llocs.

Ja diràs com ha anat el del Llantiol
Petons

PS: Nena! Quin canvi de look!
i celebro que hagis tornat a escriure regularment

el paseante ha dit...

Espero que vagi molt bé. Per cert, has posat el clip massa gran. Si no ho has fet expressament i vols que et surti més petit, ves al codifont del link que has posat al post i redueix els números que trobaràs a la meitat.

khalina ha dit...

Garbi, ja us exolicaré.

Frare, me'n alegro que t'agradi com queda el blog, clar que només ha estat qüestió de canviar la plantilla. Miraré aquest blog

Paseante, provaré de posar el clip més petit jeje. No sabia com fer-ho

khalina ha dit...

Paseante, gràcies. Ara queda molt millor

khalina ha dit...

Al final el teatre ha decidit no fer funció el dia 26 de juny. Però s'hi pot anar tots els dissabtes de juliol excepte el 17