dijous, 1 de juliol del 2010

Màgia arreu

Després d'una agradable pre-revetlla, dinar familiar improvisat al port Olímpic, i després una mica de cues per anar de revetlla. M' esperava la platja de La Fosca de Palamós. Vam anar a sopar a un xiringuito en Wow i els nens, que ja no són tan nens, i podrien ser els nois, tot i que suposo que sempre seran els nens... També podria anomenar-los Wow 1 i Wow 2, però així sembla que siguin robots sense personalitat. I justament cadascú té el seu caràcter.

Vam arribar sobre les deu de la nit. La mar estava calmada, i la fosca roca esperava ansiosa gaudir la màgica nit. Com si ella i tota la platja no fossin màgiques sempre, doncs jo crec que tothom que hi va una vegada vol tornar-hi. Es maca a l'estiu per fer-se un bany després de torrar-se al sol. Es bonica per passejar-hi sota el sol de l'hivern. Es romàntica per passejar-hi de nit amb una jaqueta que et protegeixi de la suau brisa. Veure com surt el sol o la seva posta...

Era nit de Sant Joan, poc a poc va anar arribant més gent a tirar petards i coets. Des d'algun xalet van tirar algunes bateries de palmeres que il·luminaven orgullosos el cel. I la gent aplaudia gaudint-los.

El so dels petards s'ampliava a la platja i cada vegada hi havia més gent, tot i que hi havia espai per a tots.  Després va ser el nostre torn. Els nens ho van passar tan bé tirant els petards. Va ser una nit alegre.


Cap de setmana llarg, festa major a Palamós, pujada de temperatures i dilluns tornada a la feina.

Per acabar la setmana de nou amb màgia, us faig una proposta teatral. Ens espera màgina, aventures i humor. Sigueu una mica nens de nou, i aneu a veure l'adaptació d'Aladdí al Jove Teatre Regina de Barcelona. I si a algú li fa una mica de vergonya, porteu als nebods o veïnets Estic segura que ens agradarà, a nens i nens grans.

Potser no sóc objectiva perquè són amics meus el director, els actors, l'escenògraf, el compositor de les músiques...Actua una blocaire que actualment té el blog en baixa... Porten temps treballant-hi en el projecte, amb professionalitat i  il·lusió.

Del 1 al 4 de juliol a les set de la tarda. Gaudiu-ne

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

No hauriem mai de deixar de ser nens

nimue ha dit...

la màgia està per tot arreu! :))
Espere que tinguen molt d'èxit amb l'obra els teus amics. M'encanta la història d'Aladdin! :)

el paseante ha dit...

Els meus pares sempre m'havien dit nen, fins que fa quatre o cinc anys van decidir que em dirien noi. No saps com em van desconcertar.

M'agradaria anar a Aladdí, però tinc el nebot gran de colònies i l'altre és massa peque. Espero que la tornir a fer en el futur.

Molta sort per tota la gent que hi participa.

khalina ha dit...

Garbi, com Peter Pan?

Nimue, realment és molt màgica. He sortit encantada. Està molt ben feta en tots els aspectes.
A més,han fet una versió adaptant algunes parts com el conte de les mil i una nits. I han sabut donar-li uns tocs d'humor diferents a Disney.

Paseante, o noi, aniran fent bolos, i tornaran a l'hivern al Regina. I llavors porta també al faraó. Hi ha nens ben petits que estaven encantats. I els nens grans com tu també :) doncs hi havia qualitat.

fra miquel ha dit...

A veure si a l'hivern ho tinc millor per anar-hi. Vull retrobar-me amb el nen que porto dins ;o)
Aquests dies de juliol em van fatal.
El teatre "infantil", si és de qualitat, també és per grans.
Una abraçada

alatrencada ha dit...

M'encanta el nou look del blog. Molt bonic! Tu sí que tens màgia. I vinga: animeu-vos tots a veure l'Aladdí que us agradarà.