divendres, 17 d’agost de 2012

El mar i la vidaEl mar és immens, igual que la vida.  Una immensitat indescriptible. De vegades ple de serenor i calma, d'altres inquiet i remogut.

El mar canvia de color amb l'ajuda de les llums, nosaltres canviem la vida amb l'ajuda dels altres, però sobretot de la nostra pròpia llum. Hem de saber triar les llums adequades per nosaltres, les llums desitjades, les llums que ens faran gaudir de la immensitat de la vida. 

A la vida avancem cap un horitzó que mai sabem  quan arriba. Hi és, per uns abans, per altres després, però no hem de preocupar-nos, no el podem controlar i fer-lo tirar enrera, per tant per molt que ens preocupem, res variarà.

 Trobarem roques que  haurem de saber superar,  potser passant-hi per sobre, potser donant mitja volta, abans d’estavellar-se o encallar-nos,  rodegem-les, no fos que l’horitzó s’avancés massa ràpid. Si volem podem seguir.  Hem de trobar la nostra pròpia manera. Hi  haurà  roques grans,  mitjanes, petites. No ens espantem. Encara no han inventat cap gps de la nostra vida, però confiança, nosaltres som capaços de conduir-la.


4 comentaris:

Carme ha dit...

No sé si necessitem GPS per la vida... potser no cal, després d'un pas en ve un altre i si cal ja anem rectificant sobre la marxa, confiar en nosaltres, això és el que hem de fer i seguir endavant, aprenent i inventant camins, nous o coneguts, depèn dels moments.

Joana ha dit...

Khalina, sovint hem de deixar guiar-nos pel sentit comú i escoltar el que ens diu el cor. D'acord que la vida és també matemàtiques i nosaltres hem d'agafar el timó i anar sortejant tots els entrebancs.
Una abraçada immensa com la vida i bon estiu!!! :)

fra miquel ha dit...

Bo! Si que estàs filosòfica... ;o)
Que el teu navegar per la vida sigui ben llarg i ple d'aventures i coneixences.
Petó

khalina ha dit...

Carme, la confiança en un mateix és fonamental sí. I anar seguint passos.

Joana, sentit comú, cor, matemàtiques, barregem-ho tot i endavant.

Miquel, tenia la bena filosòfica. O tinc. Moments de canvis suposo. O la calor