divendres, 17 d’agost del 2012

El mar i la vidaEl mar és immens, igual que la vida.  Una immensitat indescriptible. De vegades ple de serenor i calma, d'altres inquiet i remogut.

El mar canvia de color amb l'ajuda de les llums, nosaltres canviem la vida amb l'ajuda dels altres, però sobretot de la nostra pròpia llum. Hem de saber triar les llums adequades per nosaltres, les llums desitjades, les llums que ens faran gaudir de la immensitat de la vida. 

A la vida avancem cap un horitzó que mai sabem  quan arriba. Hi és, per uns abans, per altres després, però no hem de preocupar-nos, no el podem controlar i fer-lo tirar enrera, per tant per molt que ens preocupem, res variarà.

 Trobarem roques que  haurem de saber superar,  potser passant-hi per sobre, potser donant mitja volta, abans d’estavellar-se o encallar-nos,  rodegem-les, no fos que l’horitzó s’avancés massa ràpid. Si volem podem seguir.  Hem de trobar la nostra pròpia manera. Hi  haurà  roques grans,  mitjanes, petites. No ens espantem. Encara no han inventat cap gps de la nostra vida, però confiança, nosaltres som capaços de conduir-la.


5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No sé si necessitem GPS per la vida... potser no cal, després d'un pas en ve un altre i si cal ja anem rectificant sobre la marxa, confiar en nosaltres, això és el que hem de fer i seguir endavant, aprenent i inventant camins, nous o coneguts, depèn dels moments.

Joana ha dit...

Khalina, sovint hem de deixar guiar-nos pel sentit comú i escoltar el que ens diu el cor. D'acord que la vida és també matemàtiques i nosaltres hem d'agafar el timó i anar sortejant tots els entrebancs.
Una abraçada immensa com la vida i bon estiu!!! :)

fra miquel ha dit...

Bo! Si que estàs filosòfica... ;o)
Que el teu navegar per la vida sigui ben llarg i ple d'aventures i coneixences.
Petó

khalina ha dit...

Carme, la confiança en un mateix és fonamental sí. I anar seguint passos.

Joana, sentit comú, cor, matemàtiques, barregem-ho tot i endavant.

Miquel, tenia la bena filosòfica. O tinc. Moments de canvis suposo. O la calor

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.