dilluns, 14 de gener del 2013

Cada matí surt el sol

Cada matí surt el sol, encara que els núvols no ens el deixin veure. Igualment cada vespre va amagant-se fins marxar. De vegades penso si fóssim com el sol tot seria ben senzill. Sabríem sempre què hem de fer.  Però una vida plena de rutina també seria ben avorrida, no? Hem de donar-li emoció a la vida. Algunes emocions venen soles. Altres hem de buscar-les, o almenys saber-les veure.

Segons com ho mirem, nosaltres som com el sol. Cada dia ens despertem i cada dia anem a dormir. Rutina! Però a la vegada, cada nit tenim somnis diferents. Alguns canvien de llit, altres de company o companya de llit, i almenys un cop a la setmana canviareu de llençols, no? Per no parlar dels canvis del dia. No tot és tan senzill. Tampoc és complicat.Vivim en un món canviant. Cada segon alguna cosa varia, i això ens fa sentir vius.

Potser la vida del sol no és tan monòtona. El que des d'una perspectiva sembla rutinari, des d'una altra mirada pot ser ben emocionant. Però mai sabrem el que pensa, ens ho haurem d'imaginar, igual que imaginem cada dia en la nostra ment la nostra realitat.


Imagino el 2013 com un any de canvis. De moment el començo de manera ben diferent a l'anterior, cercant feina. Però el començo acompanyada de noves esperances, altres il·lusions, amb el suport de moltes persones i amb positivisme.

Els meus millors desitjos per a tots en tots els diferents 365 dies del 2013. Seguiu el vostre camí variat de la vida i gaudiu-la.

16 comentaris:

Laura T. Marcel ha dit...

Moltes gràcies Khalina i molta sort!

Garbí24 ha dit...

optimisme i endavant, que el sol cada dia quan passi per damunt nostre vegi que no ens arronsem per res i estem amb un somriure a la boca

fra miquel ha dit...

Gràcies Khalina...
No perdis l'esperança ni les il·lusions. Encara que en alguns moments ho sembli, no tot és negatiu. Sempre hi ha una manera positiva de veure la vida.
Una forta abraçada i molta sort.

Emily ha dit...

Ets guapa i no sols físicament, sinó el teu interior.
Sí que me'ls canvio els llençols, un cop per setmana que ara dormo acompanyada :)pel gos...
Vaig a seguir amb la rutina :)
Bon any!

Carme Rosanas ha dit...

Els millors desitjos per a tu Khalina, intentarem adaptar-nos i gaudir dels canvis i també de les rutines.

Elfreelang ha dit...

Els meus millors desitjos, si que sigui un any de canvis i bons...bon any 2013!

Anònim ha dit...

El principal problema del sol és que ningú se li pot apropar
cosa que, a vegades, pot ser una aventatge


salut i llarga vida

Joana ha dit...

Que tinguis molta sort i trobis allò que t'ajudi a ser una mica més feliç.
Any nou , canvis nous. N'hi haurà per a tots, segur!

khalina ha dit...

Moltes gràcies a tots vosaltres per ser-hi i per les vostres paraules.

Una abraçada veïns!!

Gerònima ha dit...

Nena, segur que aquest serà un gran any. Jo ho penso. I ho sento així. Ja veuràs!

Josep ha dit...

Molta sort. Ja ens informaràs.

Albanta ha dit...

Bon any, encara que ja estigui ben encetat!
Molta sort en la recerca, i no perdis mai el sol de vista. Ens és una rutina necessaria, canviem-li el color sempre que puga'm dintre nostre.

Una abraçada des del sud, xiqueta dolça

Carme Rosanas ha dit...

Khalina,

No sé si has vist pels blogs, que estem muntant una cadena de blogs, paral·lela a la cadena humana per l'11 de setembre.

Mirem d'organitzar-ho des d'aquest blog: cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com.

Es tracta de fer un post al blog de cadascú i dins del post posar-hi un enllaç que et dugui al blog següent. El blog següent és el que s'apunta rere teu i es pot buscar a la llista d'ordre que tenim al blog.

No sé si t'interessa el tema, però jo ho intento. Per tant si vols ens ho dius en un comentari al blog. Si posessis un logo al teu blog ja seria genial.

Gràcies i disculpa el rotllo...

Una abraçada.

khalina ha dit...

Carme, sento llegir el teu missatge massa tard

ANNA ha dit...

https://anna-historias.blogspot.com.es te envio mi blog de poesia por si quieres pasar a visitarla gracias

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.