divendres, 30 de gener del 2009

Meme del set

He rebut un meme del Veí. De fet el vaig rebre fa uns dies, però he anat ofegada de temps...

Les instruccions que em va donar són:

1) Incloure un vincle de la persona que t'invita a fer el meme (ja ho he fet, però ho repeteixo : El Veí, i copiar en el blog propi les instruccions per fer el meme

2) Compartir 7 fets sobre un mateix en el blog, alguns a l’atzar, altres de curiosos.

3) Invitar a 7 persones al final d’aquesta entrada, deixant el seus noms i els enllaços als seus blogs.
4) Fer-los saber que han estat invitats deixant un comentari en els seus blogs.

5) Si algú no té set amics, o no els vol encolomar memes als amics, o si els amics ja han estat convidats per algú altre, buscar a algun estrany a la xarxa

El set per a alguns diuen que és un número màgic. A mi ni m'agrada ni em desagrada. Pensant- ho bé no tinc cap número preferit.

He anat pensant amb el set aquests dies. Al metro o conduint o caminant pel carrer. He pensat que la setmana té set dies, la Blancaneus tenia set nans, l'arc de Sant Martí té set colors... Les set meravelles, els set pecat capitals... Però quina relació tinc jo amb el set? I vinga a pensar, però no hi havia manera. Només tinc dues germanes, una àvia... Tenia set tiets directes... però sense la tieta, han quedat sis.... No he tingut set animals, tampoc set parelles estables, només porto quatre anys amb en Wow, he tingut tres cotxes (en diferents moments)... Em quedo curta. El set és massa alt.

I per altra banda em passo de llarg perquè he visitat més de set països diferents, realitzo la meva feina a més de set localitats diferents (crec que hi havia 40 possibles locals), guanyo més de set euros al mes, m'agraden més de set ciutats diferents. A cada ciutat li trobo el seu encant. Tinc més de set bons amics. Segueixo més de set blogs.He llegit més de llibres. També podria triar els set preferits, però no són molts? Clar que de fet tampoc tinc un llibre preferit, tot i que trobo bons més de set llibres. I si dic set que no m'hagin agradat? Potser sempre és millor parlar en positiu.

I finalment he decidit relacionar el set amb l'edat. Almenys per començar.

1) Quan tenia set anys estudiava a una escola de monges. Tot de nenes amb uniforme gris. Feia segon. La meva senyoreta es deia Hermelinda. Treia molt bones notes.Tenia una germana de tres anys, i era molt feliç (o això recordo)

2) Quan tenia catorze anys (7+7) estudiava a la mateixa escola de monges. Tot de nenes, ara ja sense uniforme, però sí amb bata rosa a classe. Feia primer de BUP. El meu tutor es deia Lluís. Ell un dia em va fer una caricatura que va batejar com "la cantant de Palafrugell". Quina visió de futur ! Perquè llavors ni coneixia en Wow ni cantava a cap cor. Llavors feia anglès a una acadèmia, perquè a escola feia francès. Hi anava amb una bona amiga que ara viu bastant lluny però potser en poc temps encara viurà a un país molt llunyà. Amb l'e-mail sempre estem en contacte.
Treia molt bones notes. Tenia dues germanes, una de 10 i l'altra de 2 anys. Començava a sortir en colla. Els nois venien a recollir-nos a la porta de l'escola. M'agradava un... però mai va anar a més.

3) Quan tenia vint-i-un anys (7+7+7) estudiava econòmiques a la universitat de Barcelona. Ja no treia tan bones notes. Ho havia passat molt bé jugant a futbolins, menjant bombes, anant de viatge de pas d'equador a Praga, rient a la biblioteca (ja sé que no estava bé, però no ho podíem evitar). Als 21 ja m'ho prenia seriosament. Havia d'acabar.
Amics amb qui reiem molt, i encara tinc molta relació amb tres noies, clar que ara dues tenen bebès, i la tercera esperant.

4) Quan tenia vint-i-vuit anys (7x4) ja no estudiava. Treballava feia uns quants anys en una gestoria, assessoria i auditoria de comptes. Al principi érem el jefe i tres treballadors, però després vam quedar dues.
En aquella època ja portava uns anys cantant i fent teatre. Havia conegut una gent meravellosa. Vam fer una colla que ens ho passàvem molt bé sortint per port olímpic o els garitos del Poblenou. Ara ens seguim veient, però no tants dies com llavors. Bons amics!

5) Quan tenia trenta-cinc anys (7x5) treballava a la feina on sóc ara. De fet, al cumplir-los portava un mes. Va ser un bon canvi. Torna a estudiar per posar-te al dia en dret laboral. Una feina de voltar més, de conèixer molta gent. Una feina agraïda però cansada.
Ja portava un any amb en Wow, un altre canvi. Pot ser complicat enamorar-se d'algú que viu a 100 Km, però ho portem bé.

6) Quan tingui quaranta-dos anys (7x6) no sé què serà de mi. Espero viure a Palamós i seguir amb en Wow tan feliç. On treballaré és una incògnita. Seguiré en temes de formació? Em dedicaré a la prevenció de riscos laborals després d'acabar d'un cop amb les 600 hores de curs? Faré auditories de comptes? Tindré una cockteleria a la Costa Brava i cantaré els dijous?

7) I ara em falta una. Potser podria ser la més emocionant, però tinc son ja, així que us diré les set poblacions diferents on he estat aquesta setmana (de dilluns a dijous). Excepte la Bisbal on només he fet benzina, a tots els altres llocs he estat almenys 10 hores.
He estat a : Barcelona, Badalona, Cornellà del Llobregat, Olot, Palamós, La Bisbal de l'Empordà i Sabadell.

I a qui li passaré al meme?? Doncs mirant de no repetir-me, i una mica a l'atzar, tot i que potser procuro fer equiparat en nois i noies... Els escollits són (clar que no tenen cap obligació de fer-lo)
L'Emily, la Rita, l'alatrencada, la Nimue, en Sergi, l'Òscar i l'Estrip.

27 comentaris:

Striper ha dit...

me he divertit molt amb el meme, no tens cap numero preferit i el 69? Bon dia.

estrip ha dit...

Gràcies per pensar en mi khalina, de moment aparco lo del meme.
100km deuen ser molts si estas enamorada.

Emily ha dit...

Gràcies per pensar en mi, Khalina. Molt bona la pensada dels anys i el set. Però a mi aquest número tampoc em diu res! M'agafo el cap de setmana per pensar.
I com diu l'Estrip, molt ben aprofitats els 100 km aquests. Ets lluitadora i animosa, bones qualitats en una persona.

Carme Rosanas ha dit...

Jo també el tinc per fer. M'ha agradat llegir el teu, així ens coneixem millor.

khalina ha dit...

Tens raó Striper, m'oblidava del 69 :)... Vaig veure que l'Albanta t'havia passat el meme. A veure què poses.

estrip, pots aparcar-lo el temps que vulguis que no és zona blava ;)
Ja deia que no obligava a ningú.

Emily, moltes gràcies per les floretes.
No t'encaparris amb el meme. Tal com escrius, tot et queda bé.

Carme, ja tinc ganes de llegir les teves relacions amb el 7 :)

El veí de dalt ha dit...

Caram! Si que viatges! Ja sabem set coses més de tu... Hermelinda...per favor!

Albanta ha dit...

Molt maco... jo també anava a un col·legi de monges...fins els 14.
Ho contes tot amb una naturalitat que ens fas sentir-te molt a prop, com que ens coneixem de sempre.
Un petó guapa, i sort els propers 42, 49, 56, 63, 70.....

Els del PiT ha dit...

No hi farà res que ho prepari l'avi Gres, suposo que ho entendrà, ell creia que els memes eren "les memes" (aquelles noies que...)
Jo tenia la nòvia a 130 km i mira, vés per on que m'hi vaig casar.
Ja està bé tenir certa distància quan festeges, sinó pot ser perjudicial per la salut ;-)
Et dono les gràcies més gracioses del món!

khalina ha dit...

Sí Veí, sempre amunt i avall. Ara dino i cap amunt 100 km.

Albanta, és cert que pels blogs (segons com siguin clar)vas coneixent moltes coses dels seus autors. Si algun dia féssim una trobada no ens trobaríem gens estranys.

Pot ser divertit que el meme el faci l'avis, Sergi.
Ja veig que en guanyaves en distància, clar que realment nosaltres estem a 110 Km, però diem 100 per arrodonir i retallar distàncies

nimue ha dit...

com t'has currat el meme! jo no sé massa bé què explicar, la veritat... ja pensaré! ;)

khalina ha dit...

Ja el vaig veure Rita i estava molt bé.

Nimue, no et sentis obligada a fer-lo.

assumpta ha dit...

Ostres! jo també he fet el meme del 7 del Veí de dalt ... i m'ha sorprès veure la simil·litud entre el teu i el meu (de veritat que m'he quedat molt i molt sorpresa)!.
Bé, tornaré a passejar-me per aquí un altre dia, si no et fa res ! :)

The Horror ha dit...

Uala, no fotis! El LLuis va titolar la caricatura 'la cantant de Palafrugell'??? Quin flipe, tu.

La idea de fer el meme sobre les edats esta molt be. A mi no se m'hagues acudit. El que em sorpren es que no haguessis parat abans dels 35. Vols fer el favor de recordar que en tens 29????

rhanya2 ha dit...

Ostres Khalina! A mida que vaig sabent més i més coses sobre els veïns m'hi enganxo més i més... Després clar, quan un vol marxar... doncs fa pena!!
M'agrada llegir-te, a tu i a l'Alatrencada també, quan escriu...
;)

khalina ha dit...

Assumpta, ara mateix vaig a llegir el teu meme.
Passeja per aquí quan vulguis i puguis. Les portes sempre són obertes.

The horror, ara 29? I el proper any 28?? Aquestes matemàtiques!

Violette, gràcies... A mi també em fa pena que el Paseante hagi marxat. A veure si torna encara que publiqui de tant en quant

RaT ha dit...

Señu Khalina,
M'he permés fer la mitja del meme-exàmen del Senyoret Oscar. Les notes estàn penjades al taulell d'anuncis del meu blog.
Si hi ha cap problema, hauriem de parlar amb el Cap d'Estudis, El Veí de Dalt.
Una abraçada i fins aviat

khalina ha dit...

Aniré a mirar Rateta

Rita ha dit...

Moltes felicitats, guapa!!! És avui, oi? :-)

khalina ha dit...

Gràcies Rita. Es avui :)

Els del PiT ha dit...

Ep! Que si és avui nosaltres també et volem felicitar, eh?
Moltes felicitats khalina, perquè t'ho mereixes això i més...
(Dic jo que sempre i quan et mereixis això que celebres... Que imaginem que és... l'aniversari?)

khalina ha dit...

Sergi, mil gràcies. Es el meu aniversari, sí.

Com t'has fet aquest dibuixet? Es una passada

khalina ha dit...

Sergi, mil gràcies. Es el meu aniversari, sí.

Com t'has fet aquest dibuixet? Es una passada

Els del PiT ha dit...

En una pàgina italiana que vaig posar aquí.
http://elmeumonpetit.blogspot.com/2008/06/cares-de-dibuixos-animats.html
Felicitats de nou, khalina!!!

el paseante ha dit...

Devies estar mona amb la bata rosa a primer de BUP :-) M'has fet riure amb el meme.

The Horror ha dit...

Si home, reina, tu en tens 29 i jo 30, no te'n recordes?

khalina ha dit...

gràcies per la informació Sergi.

Nadador, la bata amb ratllat a quadres combinant blanc i rosa, espectacular! La gent se la feia signar per les companyes a 3er de BUP. A mi ma mare em va donar un bloc (llibreta), la bata havia de servir per la meva germana.

The horror, 29??

Mercè ha dit...

M'ha agradat la reflexió amb el número set. Fa alguns anys vaig escriure un conte sobre el 7. Guanyà un premi en l'institut, curiosament tinc tot el conte excepte la primera pàgina... No soc capaç de tornar a escriure la primera pàgina...
Tornará a tafanejar pel teu blog.
Salutacions des de València.