dilluns, 3 d’agost del 2009

Vacances


Poc a poc arribaven les vacances i a la feina ens vam poder anar relaxant. On treballava abans era el contrari, com era una gestoria fiscal i comptable, sempre acabàvem amb l’aigua al coll,treballant al juliol moltes més hores, i a última hora presentant els comptes anuals,

Passats els primers dies de juliol, jornada intensiva, tot i que seguia dos dies amb curs fins les 9h. Res de viatges per feina. Al metro vaig començar a llegir llibres no relacionats amb prevenció de riscos o seguretat social o similars. Vaig llegir El volador d’estels, em va agradar, però també vaig patir bastant. Clar que està bé tenir una altra visió de l’Afganistan.

I després em vaig deixar endur per la màgia de Millenium. No podia parar de llegir-los. El 24 de juliol ja havia llegit els dos primers. Vaig decidir no comprar-me el tercer fins que tornés d’Anglaterra. Tenia la setmana plena amb diferents sortides, i no volia perdre hores de son llegint-lo.

Demà me’n vaig al Sud d’Anglaterra. Estaré a casa d’una amiga que viu allà, i s’ha agafat uns dies de vacances. Mentre el seu marit treballa a Anglaterra, i en Wow treballa a l’Empordà, nosaltres anirem a fer de Thelma i Louise... De fet ella no té carnet de cotxe, i jo crec que no seria capaç de conduir a l’inrevés, però anirem en transport públic. Una de les sortides confirmades és a veure Priscilla a Londres. Actuarà aquell dia en Jason Donovan?


El cap de setmana anirem amb el marit, que ja va dir que si pensàvem ser Thelma i Louise, ell no volia sortir a la peli, que els homes no acabaven massa bé.... I diumenge m’acompanyaran a l’aeroport de tornada. De camí menjarem a un pub de camp.

Ja tinc roba més abrigada a la maleta. Esperem que almenys no plogui massa.

Aquesta tarda he anat a comprar-los uns quants embotits, que allà no hi ha bon pernil ni llonganisses. Eren quasi les 6h quan he arribat a Can Recasens. Allà els embotits són molt bons. He vist que a l’agost no obrien fins les 6h de la tarda. L’ Etcètera, la llibreria del costat obria a les 5h. No he pogut resistir-ho i m’he comprat La reina al palau dels corrents d’aire. Només he llegit la tapa del darrera. Si el començava la meva addicció malaltissa s’hagués posat en marxa. No me’l emporto pel viatge. Pesa massa i ryan air és dura amb això. Podria tallar-lo com fa el nostre amic Sergi del PIT, però he preferit endur-me “El celler” de Noah Gordon que el tinc a mitges.

Bones vacances!

20 comentaris:

Emily ha dit...

que vagi molt bé, quí ets Thelma o Louise? I mireu de trobar algun jovenet com Brad Pitt. Sempre va bé, ara no ho contis per aqui, jeje.
Si plou per Londres és bonic...

Garbí24 ha dit...

Amaga be els embotits que , crec que no deixen entrar genero en el pais , tot i que no controlen massa , pero per si de cas ben amagadets .
Ah i conduir alla no es tan dificil i es tota una experiencia

El veí de dalt ha dit...

Bona escapada! I bones lectures!

RaT ha dit...

Què t'ho passis molt bé i fins la tornada!!! (fumes? perquè als pubs ja no ho permeten... ni fum ni alcohol... que serà dels pubs anglesos???)

el paseante ha dit...

Quina por, tu en plan Thelma i Louise per Anglaterra. Espero que t'ho estiguis passant molt bé. I també m'he fet addicte al Larsson. Aquesta nit començaré "La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina". M'espera al llit.

Marta ha dit...

Bones vacances! Ja ens explicaràs com t'ha anat.

Rita ha dit...

Quines casualitats!! Dilluns dia 3 vaig ser a can Recasens comprant embolits (pernil i fuets) per anar a Varsòvia. :-)

Que vagi molt bé i que t'ho passis de conya!
Petonets!

òscar ha dit...

tardet tardet, però el desig que tinguis unes molt bones vacances que no et falti. ull amb els brads pitts de les benzineres! :)

khalina ha dit...

Emily, vam trobar al mateix Brad Pitt, al Georges Clooney, al Tom Cruise... fins i tot en Bogart al Museu de Cera.

Garbi, vaig posar els embotits a la maleta i cap problema. També a l'equipatge de ma un bocata. Ara, l'aigua me la va fer beure el poli.

Gràcies Veí. Va anar molt bé. He llegit El celler.

Rateta, per sort vaig deixar de fumar farà uns quatre anys. Ja no es pot fumar enlloc. Igualment, com va alguns dies eren bons, es podia sopar al jardí del pub.

khalina ha dit...

Paseante, la Salander esperant-te al llit? Jo acabo de començar l´últim...

Marta, ha anat molt bé, gràcies.

Rita, ens podíem haver creuat a Can Recasens, i no ens haguéssim reconegut jeje

Òscar, moltes gràcies. Per Anglaterra ha anat molt bé. I segueixen les vacances...

Joana ha dit...

T'havia llegit sense comentar...des de la feina :)
Ha anat bé aquesta passejada?
I el llibre què tal? No l'he llegit
petons!

khalina ha dit...

gràcies per comentar fora de la feina, Joana :)

Ha anat molt bé per Anglaterra. I dissabte el meu company ja agafa vacances.

"El celler" em va agradar, clar que crec que quan vaig llegir "El metge" o "Chaman" del mateix autor, vaig quedar més atrapada en la seva lectura. "El celler" per això, mostra com en Noah Gordon es va documentar bé sobre història i tradicions catalanes.

nimue ha dit...

m'encanta Londres!! jo, si les coses van com han d'anar, aniré pel pont de l'11 de setembre! Bentornada!!

khalina ha dit...

Gràcies Nimue. A mi m'agrada molt Londres també.

Ja estic de tornada cert, però per l'Empordà. I dissabte marxem 5 dies cap França.

assumpta ha dit...

Au revoire, doncs Khalina!
Ja veig que estàs gaudint força d'aquest estiu!!!
;)

khalina ha dit...

Assumpta, estic gaudint tant de les vacances, que em costarà tornar a la rutina de la feina, acabar un altre curs i presentar un nou projecte, buff

assumpta ha dit...

Je,je,
Ja tens raó, ja.

M'he "vacunat" per a la rutina, vaig començar dilluns i sonarà típic/tòpic, però s'ha fet més llarga que un dia sense pa.

Ànims, preciosaaaaaaaa! Tu pots!
;)

khalina ha dit...

gràcies pels ànims Assumpta. Fins dimarts no vull pensar-hi.

coses2 ha dit...

Hola, m'ha fet gràcia el post, perquè jo encara treballo en una assessoria (i sí al juliol acabem esgotats) i perquè també he estat de vacances a Anglaterra, a Londres. Però jo he vist We will rock you ;-)

khalina ha dit...

Coses2,una germana meva també va veure We will rock you. Et va agradar?
Ais hauria de fer un petit post explicant el viatge