dilluns, 16 d’agost del 2010

Seguint les petjades de la Rita

Després de llegir el post de la Rita, vaig quedar-me amb ganes de veure d'a prop aquell paratge tan suggerent. I just al cap de pocs dies, una tarda, en Wow ens va portar als nens i a mi a fer un passeig a l'Escala. Un cop allà  va dir, si de cas anem més cap a Empúria Brava.

Tot just vam aparcar al pàrquing de darrera de l'hotel de la Rita. Ens vam anar apropant fins veure'l pel davant. Hi havia molta animació. No era una tarda calurosa, però la gent estava alegre a la platja vora les dunes, sota parasols de palla.

Vam deixar enrera l'hotel.Vam agafar el passeig contemplant l'ambient de gent passejant, altres venint de la platja migvestits,en banyador, amb les tovalloles encara molles. Bicicletes amb grans, joves i nens a sobre, patins, fins i tot un patinet, cotxets de nens... Tothom estava content. Amb vambes o  xancletes o sandàlies... Pantalons curts, vestits estiuencs, pantalons fresquets... Ànimes contentes!

A la dreta tot de caletes, amb la gent relaxada a la sorra o l'aigua. Al fons,  la badia de Roses.

Seguint el passeig trobes a l'esquerra les runes d'Empúries . Escipió elegant saluda des de darrera les reixes. I a la dreta l'espigó helènic.

El trenet turístic va carregat de gent contenta.
Un mirador preciós al final del passeig. Estem a Sant Martí d'Empúries, un conjunt medieval deliciós. L'església fa sonar les seves campanes saludant-nos. Les terrasses acullen els turistes estrangers sopant, mentres els nacionals prenen gelats.

Emprenem la tornada. Més bicicletes, gent corrent, famílies passejant, parelletes enamorades de totes les edats... Se senten diferents idiomes, però tothom està content.


Les platges van buidant-se, però alguns encara hi segueixen. Tothom va al seu ritme. Aquí els rellotges no manen. Es estiu, són vacances i la Costa Brava és idíl·lica!

14 comentaris:

Rita ha dit...

Uis no l'he vist fins ara! :P

Oi que és bonic tot allò? M'hi passejo molt per aquí quan hi sóc. M'encanta!
Petons, maca!

PS Per cert, dius l'hotel de la Rita, ja m'agradaria ja que fos meu... hahaha

khalina ha dit...

Rita, és que després d'aquell post, és com si l'hotel fos teu i de l'acompanyant que convidis ;)

Realment és un gust passejar per allà.

Cris (V/N) ha dit...

Quina meravella, la Assumpta ens porta a passejar per Reus, i tu per la Costa Brava, ais, i tant que és idíl·lica.... He estat per Sant Feliu també, una setmana, i si, tothom està content, no n'hi ha per menys :) Petons reina!!

Emily ha dit...

Quina passejadeta :)Però com li vaig dir a la Rita, aquest hotel te alguna cosa que no m'agrada, no sé...Potser veig massa històries viscudes, en plan medium, jeje.

khalina ha dit...

Cristina, per tant tu també està contenta. Me'n alegro.

Emily, jo no hi vaig veure cap perill... però bé, després de llegir com en Walker pega a en Dash... tot és possible!

el paseante ha dit...

Com es nota que fas vacances. Els darrers posts transmeten pau, tranquilitat, un anar fent...

Dius que aquesta Rita té un hotel. Però no dius si té parella. Hi podria estar interessat.

Rita ha dit...

Emily si vols t'hi convido, sense bany nocturn, o NOMÉS bany, això sí (:P) i veuràs que allò és gairebé el Paradís. És impossible que hi pugui passar res dolent allà... :-)

Paseante, però tu no estaves de pre-temporada del Barça? (Interessat!)

Perdona, khalina, però és que aquest parell... Déu n'hi do! hahaha

fra miquel ha dit...

Que bé, els que esteu de vacances !!! ;o)
Molt bonica tota aquella zona. Jo vaig ser-hi per Setmana Senta, i es clar, l'ambient no era tant de platja però també es respirava tranquil·litat i alegria.
B7s

Emily ha dit...

Rita, accepto. Però surto careta :)Bany nocturn i el que faci falta. Però continuo pensant que en aquest hotel hi ha fantasmetes :)

Rita ha dit...

Coi, Emily, mira que ets tossuda tu eh!!! hahaha

khalina ha dit...

Paseante, es noten les vacances, clar que també podria fer un post sobre obres i pressupostos... Sobre els teus interessos sobre la Rita propietària d'hotels i d'illes, ella mateixa t'ha contestat :)

Rita tu digues el que vulguis.

Fra Miquel, aviat vacances? Realment la Costa Brava és fantàstica! Catalunya està plena de tresors.

Emily, haurem d'anar tots els de Dash i Lilly a l'hotel per relaxar-nos després de la filmació. I de passada comprovem si hi ha o no fantasmes.

Rita, avui he anat a vigilar-te la illa. Tot en ordre :)

Rita ha dit...

Oh! Gràcies per cuidar-me-la, guapa!

Carme Rosanas ha dit...

Doncs a mi l'Hotel de la Rita :) m'agrad a molt. Fa anys que el conec i abans hi anàvem cda anys 3-4 dies, algun pont dels de setembre. Ara ja no hi vaig a hostatjar-m'hi, però sempre m'hi arribo ni que sigui a prendre un refresquet a la seva terrassa. Abans d'ahir hi vaig ser. Un lloc genial!

khalina ha dit...

Vaja Carme, els blocaires anem passejant pels mateixos llocs. Fins i tot de vegades potser ens hem creuat i no ho sabem :)